Топ теми

Гласувайте за “Любим учител 2019”! Само една седмица остава до тържествената церемония

Точно една седмица остава до финала на конкурса на вестник „Струма“ „Любим учител 2019“, организиран за седма поредна година. На 28 ноември на тържествена церемония ще бъде обявен победителят.

Гласувайте! Не оставяйте вашия фаворит да изостане! Гласът Ви ще помогне за победата на човека, който  всеки ден ви дава знания и ви напътства в живота. Защото учителят не е само човекът, който ви учи да пишете и смятате, но и този, който ви ориентира в ценностите на живота и дава криле на вашите мечти.

Вижте кои са фаворитите към момента https://struma.bg/teacher/.

И тази година голямата награда за Любимия учител на Пиринско е  LCD телевизор.

Любимият учител на Югозапада за 2019 година ще бъде определен от експертна комисия чрез комплексна оценка:

*Онлайн гласуване в сайта www.struma.bg – 25%

*Есе на тема „Учителят – професия на бъдещето, иновации и креативност” и визитка – 75%

И тази година конкурсът ще обхване училища от цяла Благоевградска област. Преподаватели от Благоевград, Сандански, Петрич, Банско и район Гоце Делчев ще се впуснат в надпреварата за приза „Любим учител 2019”.

Не забравяйте да подкрепите Вашия фаворит тук!


Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. недоволни ученици

    Този конкурс е парадокс – Всички заедно в едно от класа гласуваме , дава в зелено, че е гласувано и в следващия момент от всички 21 гласа е отчетен само 1, и на всички пък дава отново в синьо да гласуват, без да отчете. Това е парадоксално, защото в коментари със съученици от другите класове те потвърждават същото.
    Или е предубеден конкурса, или нещо не е както трябва …. ако е така защо го обявявате всяка година? И миналата година беше така – хак в системата и готово. Та нали ученика и родителя имат право, нали това са нашите предложения … Кой от нас по-добре може да знае кой учител става и кой не?

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *