Гласувайте! Финалът на първия етап на „Любим учител 2018” наближава, LCD телевизор очаква вашия фаворит

Първият етап на конкурса на вестник „Струма“ „Любим учител 2018“, организиран за шеста поредна година, е на финалната права. Остават 6 дни, в които може да подкрепите вашия фаворит.

Тази година вторият етап ще стартира на 12 ноември. 20 преподаватели ще се борят за приза „Любим учител 2018”

Те ще бъдат класирани според резултатите от гласуването и анкетите, проведени по училища.

Водач във временната класация, със солидна преднина е Христо Йорданов от Спортното училище в Сандански, следван от Заприна Глушкова от СУ „Никола Вапцаров” в Хаджидимово.

Ирена Стамболиева от VII СУ ”Кузман Шапкарев” и Димитър Стойчев от ПМГ „Акад. С. Корольов” се гонят в битка за третото място.

Анкетите по училища приключиха, гласовете на номинираните от учениците преподаватели вече са преброени. Класирането ще бъде обявено скоро.

Тази година голямата награда за Любимия учител на Пиринско е LCD телевизор.

Ето критериите, с които ще се определи Любимият учител на 2018:

Активността при гласуването на сайта ни struma.bg дава 30 % тежест за крайния резултат. 20 % от оценката ще се формират от анкетите на учениците, които, както всяка година, ще направим във всички училища в областта, които се включиха в конкурса. Останалите 50 % от крайната оценка зависят от номинирания от Вас учител. Тя ще се формира от есе, в което преподавателите, получили най-силна подкрепа, ще трябва да изложат вижданията си. Темата тази година е  „С какво практиката допълни наученото на университетската скамейка?“, а есето трябва да е придружено от кратка визитка. Писмените работи ще се оценяват от независимо експертно жури.

Мащабите на конкурса „Любим учител 2018“ и тази година се простират на територията на цялата Благоевградска област и участват преподаватели от Благоевград, Сандански, Симитли, Кресна, Петрич, Гоцеделчевския район, Разлог, Банско, Якоруда и Белица.

В гласуването могат да се включат всички учащи се, родители и читатели на платформата „Любим учител” на www.struma.bg.

Не забравяйте да подкрепите Вашия фаворит!

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *