Гласуването за новата емблема на „Пирин“ започна! Вижте вариантите

Гласуването за новата емблема на „Пирин“ започна. На официалния сайт на благоевградския футболнен отбор се появи информация, с която ръководството на отбора предлага на феновете на отбора да гласуват и изберат новата емблема измежду четири варианта. Гласуването става в официалния сайт на клуба.

Ето и какво написаха в сайта на отбора.

Скъпи пирински орли, След горещи дебати и труден избор, петчленно жури избра четири концепции за нова емблема на ФК Пирин Благоевград. Благодарим на всички участници, които направиха избора изключително труден и почти невъзможен за решаване.Изключително щастливи сме за ангажираността на всички, които обичат Пирин. Поздравления за показаната креативност и бърза реакция спрямо заданието.

Благодарим Ви и само Пирин!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Орелът ЗЛАТЕН

    Орелът – ЗЛАТЕН! Какъв е този черен орел, бе хора – дизайнери. Прилича на черна ГАРГА! … Ама има интернет бе, хора!!! разгледайте – емблемите на европейските футболни отбори – в цивилизованите силните спортни тимове – животните в ЕМБЛЕМИТЕ са …. ЗЛАТНИ! – лъвчета, птици, вълци, котки и прочие… Златни – за да теглят към успеха, към върха!!! … Аман се каза от това черно, аман! ……………………………… п.с. То е като да видиш жени облечени в черно на сватба ( на сватба, бе хора!) облечени в черни рокли, костюми – от главата до петите в черно – аман бе! – А булката горката – в бяло!! Чисто, невинно, радостно, благо и бяло СВЕТЛО на душата…….. Ама не – тва приятелки, роднинки в черни рокли и костюми, бе мъко, мъко……………. Да плачеш от простотия българска!!!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *