HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Годеж увенча поредица от щастливи събития във фамилията на лидера на КТ „Подкрепа“ в Пиринско Д. Марчев

Годеж на големия син Иван увенча поредица от щастливи събития в семейството на лидера на КТ „Подкрепа в Пиринско Димитър Марчев и половинката му Нели. След повече от година и половина пробно съжителство първородният им син ги зарадва с решението си официално да поиска ръката на изгората си Александра, като се възползва от лятната ваканция в България на майка й Десислава Баркова и половинката й Евгени, които от години живеят в Милано. Кандидат- зетят отведе миналата вечер семейството си и близки в дома на избраницата си в Благоевград да станат свидетели на годежа, като спази традицията тъпани и зурни да огласят квартала.

Щастливите мигове в живота на Иван Марчев не пропусна по-малкият му брат Ангел и половинката му Радослава, които преди малко повече от месец „повлякоха крак“ за паметни фамилни събития през 2017 г. и дариха Марчеви-старши с първи внук. Малкият юнак изплака на 10 юли в ръцете на д-р Мишо Ангелов в Дупница с тегло 2900 г и в резултат на грижите на цялото семейство вече гони 4 кг. За името Димитър родителите му не се колебали и секунда, тъй като така подновили имената на бащите си. Синдикалният лидер обаче е категоричен, че внукът му е одрал кожата заради характерната трапчинка на брадичката, която е наследил от него. За сватовете Милица и Димитър малкият Митко също е първо внуче.

Преди две седмици двата рода се събрали на първата погача за здраве на наследника, а кръщенето вече е планирано за Димитровден в черквата „Св. Димитър“ в благоевградския кв. „Струмско”.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *