Година след като в Доминикана Славина каза „да” на любимия си Радослав, двамата се прибраха в Благоевград, за да сключат брак

Близо година след като Славина Петрова каза „да” на любовта на живота си Радослав Стоянов и официално обявиха своя годеж в Доминиканската република, двамата се завърнаха от Англия, където работят, за да се врекат във вечна вярност и любов пред близки и приятели в родния Благоевград.

Кумата Милена и приятелките на бъдещата младоженка я изненадаха със страхотно моминско парти  в ресторант „Старата къща”. Мъжката част не остана по-назад и също устрои изненада на Радослав в механа в Благоевград. Бъдещият кум Николай бе неотлъчно до младоженеца, за да го държи „изкъсо” и да провери дали действително е готов да встъпи в свещен съюз с избраницата си Славина.

На моминското парти, продължило до полунощ, не липсваха танци и изненади. Кумата подари лично на булката точилка, с коята да „респектира” Радослав.

Мъжкото парти не отстъпваше по нищо от щурия купон на нежната част от компанията. В ранните часове на деня двете компании се събраха в дискотека, където купонът продължи до зори.

МАРИАНА БЕЗИНСКА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *