Година след романтично предложение в Париж емигранти в Лондон се прибраха в родния Благоевград и вдигнаха пищна сватба, пристигнаха за ритуала с червено ферари

Пищна сватба с над 100 гости вдигнаха влюбени емигранти, които се прибраха в родния Благоевград от Лондон специално за голямото събитие в живота им. През май миналата година Лъчезар Димитров изненадал любимата си Бети Динева с романтично  предложение за брак, като паднал на колене пред Айфеловата кула в Париж да поиска ръката й.

Заради пандемията подготовката на сватбата си двамата започнали дистанционно от английската столица. Тежката роля на кумове възложили на Антон и Вили Николови, които имат транспортна фирма, а за да доставят максимално удоволствие в празничния ден на себе си и на гостите, поканили танцов състав “Гайтан” от петричкото село Първомай и брас бенд от Сандански.

Младоженецът даде заявка, че ще поеме лидерските функции в новото семейство и ще се грижи за финансовото му благополучие още при подписването на брачното им свидетелство, като настъпи булката, докато тя декларираше, че приема фамилията му. Общи приятели от Лондон не пропуснаха да са съпричастни на щастливото събитие за Лъчезар и Бети, и въпреки 2-седмичната карантина на връщане долетяха от Острова заради сватбата и вдигнаха наздравици за любовта им, а паметната веселба продължи до малките часове на нощта. 

ДИМИТРИНА АСЕНОВА


С кумовете по време на ритуала в ресторанта

Венчавката в благоевградската черква „Въведение Богородично“, заради която влюбените се прибраха от Лондон

Преди година в Париж Бети каза „да“

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *