Големият победител в Капките е Стефан Илчев!

С грандиозен концерт и оспорвана битка за първото място завърши седми сезон на шоуто за преобразявания

Ясен е големият победител в седмия сезон на шоуто за преобразявания “Като две капки вода”. Неговото име е Стефан Илчев!

Абсолютното бисерче на този сезон – така Хилда нарече Стефан. След изпълнението на Мария отново Хилда се разплака. Оспорвана беше битката между финалистите, които се изправиха в уникалната надпревара за сезона. По време на финала всеки от тях заложи на специален образ, който си избра сам. По традиция зрителите видяха останалите участници в дуети, някои от които бяха доста изненадващи.  

За първи път в историята на шоуто Мария Илиева и ТИТА влязоха в две от емблeматичните визии на един и същ изпълнител – неповторимата R&B дива Бионсе, Милко Калайджиев беше Георги Минчев, а Стефан Илчев заложи на кралицата на българската естрада Лили Иванова.

Осемте звездни участници за кой ли път демонстрираха артистичния си талант с оригинални образи и неизменното чувство за хумор и ни накараха да се смеем, просълзяваме и радваме.

Звездата на Стефан Илчев изгря в „Като две капки вода“, а превъплъщенията му в образите на български и световни звезди ще се помнят дълго. 

“Голям си като Селин Дион, като Марая Кери и като Бритни Спиърс си голям, обаче си най-голям като Лили Иванова. Стефане, ти направи велик сезон!”, възкликнаха водещите.  

На почетното 4-то място се класира младата и талантлива Тита.

 На почетното трето място се класира Милко Калайджиев, чиито превъплъщения ще се помнят дълго от феновете му.

Големият глас Мария Илиева остана втора!

Стефан Илчев беше невероятна Лили Иванова и заслужено спечели голямата награда! Той получи чисто нов автомобил и посвети наградата си на своята майка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *