ГОЛЯМА РАДОСТ! Малкия Джаич от „Вихрен” стана татко на дъщеричка, черпи наред в съблекалнята

Най-голямата радост сполетя футболистът на „Вихрен” Атанас Димитров в късното утро на изминалия вторник точно в 9,40 ч. Малкия Джаич стана баща на малка принцеса, с която го дари  съпругата му Таня. Първородната дъщеря на поливалентния  футболист изплака за първи път в АГ отделението на болницата в Петрич под грижите на д-р Тюхкова и ще носи прелестното име Никол. Николай, разбира се, е  дядото Големия Джаич, който е сред най-успешните футболисти на Югозапада с двете си шампионски титли с “Литекс”, а понастоящем работи в ДЮШ на “Вихрен”.

Малката Никол дойде на този свят в отлична форма – с дължина 51 см и 3,750 кг тегло, за радост на мама и тате. Часове след раждането бащата Атанас отнесе няколко пълни чанти в  съблекалнята на гладиаторите и след като щедро почерпи колеги и треньори, измоли от ръководството един  ден почивка, за да се наслади на момента. Вечерта на специално организирано от таткото тържество за голямата радост на семейство Димитрови узнаха “на живо” най-близките, останалите препълниха профила  му в социалните мрежи с пожелание за здраво и благословено детство на Никол в компанията на щастливите й родители.

През май миналата година Наско предложи венчален пръстен на Таня пред препълнения стадион “Христо Ботев” във Враца, а  малко по-късно младите сключиха брак, за да ги навести голямата радост в средата на януари.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *