Голям скандал в художествената гимнастика

Легендата Нешка Робева отправи остра критика към главния мениждър на националния отбор по художествена гимнастика Бранимира Маркова. Причината е Невяна Владинова, на която бе разрешено да се състезава само на три уреда на предстоящото Световно първенство в София.

Робева отправи апел към председателя на федерацията Илиана Раева да “въздейства на Маркова  да надскочи своята безпристрастност”.

Вижте какво написа в социалната мрежа треньорката на германския ансамбъл:

Здравейте, приятели, отдавна не сме се чували… Причината е, че съм на село, където почивам без интернет и телевизия… Без негативни емоции, бих искала да допълня без мисли и страсти, без… Но, не е така.

Въпреки волята ми, вчера, връщайки се в София за няколко часа, не се сдържах и полюбопитствах. Видях част от контролното на националния отбор по худ. гимнастика – индивидуално изпълнение. Научих за решението на г-жа Бранимира Маркова, да пусне на Световното първенство Невяна Владинова на 3 уреда?!

Няма да споделям чувствата си, защото лекарите ми забраняват всякакви вълнения?!

Няма да правя и изводи, защото не искам да разлайвам… Кого?

Но няма да се въздържа от една молба към ръководството на НО. И по-точно към г-жа Раева.

Моля Ви г-жо Раева, опитайте се да въздействате на г-жа Маркова да надскочи своята безпристрастност.

Не погубвайте Неви. Не взимайте прибързани решения. Спомнете си Измир и закъснелите вайкания на тогавашната старша или главна, или каквато и да е била треньорка, която носеше името на Ефросина Ангелова. От която и страна да погледнете нещата, Невяна Владинова има натрупан капитал, за който другите две ще трябва да се потрудят доста…

И тъй като спазвам предписанията на лекарите, повярвайте, че в това, което пиша не включвам никакви страсти… Само гол разсъдък.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *