Голям смях в Благоевград! Бомбастичната премия от 30 000 евро за един мач на „Пирин“ блъф на бивш треньор

Голям смях падна в Благоевград с бомбастичната премия от 30 000 евро, обещана на футболистите на „Пирин“ при победа тази вечер срещу „Септември“, за която гръмнаха медиите в навечерието на сблъсъка. В областния център се заговори, че слухът е бил пуснат от екснаставника на орлетата и настоящ на днешния съперник на орлетата Милен Радуканов в опит да „отрови“ атмосферата в съблекалнята на стадион „Христо Ботев“ и да мотивира допълнително своите. От „Дъбравска“ 1 заявиха по този повод, че няма да коментират темата с бонусите. От своя страна, предводителят на зелено-белите Иво Тренчев определи мача като един от най-сериозните през сезона. „Почти целият отбор на „Септември“ и треньорският им щаб са ни добре познати от престоя си в „Пирин“. Много балансиран отбор са. Опитът е на тяхна страна, но сме готови да се противопоставим и да ги надиграем. Надяваме се на помощ от трибуните с оглед хубавите неща, които се случват в клуба и близостта на терена в столичния квартал „Драгалевци“, заяви Тренчев вчера следобед, преди да поведе подопечните си на лагер в София. В пиринския лагер няма контузени или болни футболисти.

От фенклуба напомниха, че има осигурен безплатен автобус за мача, който тръгва от спирката срещу жп гарата в 16.30 ч., а цената за вход на гостуващите запалянковци е 5 лв.

Със срещата срещу „Септември“ орлетата се завръщат на синия екран. Вторият техен мач, заложен за пряко излъчване този месец, отново е за гостуване – на 19 август срещу „Литекс“. Следващите две домакинства пък са на лампи с начало 20.00 ч. – срещу „Локомотив“ /Сф/ идната събота и срещу новака „Спартак“ /Пл/ на 25 август.

ЯВОР ПЕЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *