Голям смях в мач на „Славата“! Рефер ползва за ВАР асистента си

Голям смях съпроводи втората поредна пролетна победа на „Струмска слава“ с 1:0 срещу „Черноморец“ /Бч/. Подигравките на двата отбора и на феновете си докара в хода на второто полувреме главният рефер Рюстем Карагерен. Асеновградчанинът отсъди дузпа за домакините след очевидна игра с ръка на защитник на гостите, които обаче го награбиха и го пратиха за консултация при лайнсмена. Последва знак на съдията, все едно е изгледал ситуацията по системата за видеоповторение, както по европейските терени, и отмяна на решението му да назначи наказателен удар.

„Е, доживяхме в Радомир да станем първият български клуб, въвел ВАР. Казах на рефера, че много телевизия гледа”, подходи с ирония към случката наставникът на „Славата“ Владимир Димитров, който не остана никак доволен от представянето на своите. „С такава игра нищо добро не ни чака. Липсваше ни агресията, бяхме отпуснати. Не може, след като си скочил 180 см в Ловеч преди седмица, сега да се задоволиш с 120 см”, не спести критиките си радомирският Капело. Под угрозата на очертаващото се 0:0 той се принуди да пусне на терена Любомир Танев, който висеше с 8 картона и при девети пропускаше предстоящата визита срещу „Кариана“, и невъзстановения от травма Хуан Алзате. Колумбиецът се оказа печелившият коз с победния гол в 83-та мин. Гостите пристигнаха едва с две полеви резерви, но бяха много близо до точката.

„СТРУМСКА СЛАВА“: Др. Петков, Борисов, Д. Петков, Попов /70-Евгениев/, Буров, Стоянов, Тунгаров /46-Алзате/, Тодоров, Матадос, Чаволи, Китов /55-Китов/.

„ЧЕРНОМОРЕЦ“: Христов, Дончев, Таушанов, Начев /87-Любенов/, Георгиев, Иванов, Желязков, Стефанов, Михайлов /75-Юнуз/, Митев, Мирчев.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *