ГОРЕЩА НОВИНА В БЛАГОЕВГРАД! Банкерката Вера Граховска напусна „Инвестбанк”, след 30 г. във финансите се насочва към строителство

Управителката на „Инвестбанк” в Благоевград Вера Граховска внезапно напусна поста. Банкерката, която е с 30 г. опит в сферата на финансите, е освободила кабинета си в петък, а новината е шокирала служителите.

„Тръгвам си по мое желание. Започвам строителство и не мога да се занимавам и с двете“, лаконична бе пред „Струма“ дамата. Тя уточни, че напускането й не е свързано с предложение от друга банка и намеренията й за бизнес занапред не са свързани с тази сфера.

Все още не е назначен неин заместник и е много вероятно за поста да се обяви конкурс.

Вера Граховска пое ръководството на „Инвестбанк“ в Благоевград през януари 2010 г. Тя смени на поста предшественика си Виктор Рашев, който бе освободен без обяснения, внезапно, въпреки отличните резултати, които бе постигнал. Кариерата й на финансист тръгва от „Турист спорт банк“ през 1991 г., преминава и се развива в „Булбанк”, „Първа инвестиционна банка” и последно в „Инвестбанк”. Паралелно с банкерската кариера Вера Граховска се занимава и с хотелиерство, неин е хотел „Марая“ в Банско.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

4 Коментара

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *