Гореща новина за благоевградските близнаци Цоневи след тежките операции, започнаха с „Левски“

Гореща новина донесе вчерашният ден за благоевградските близнаци Борислав и Радослав Цоневи. Двамата излязоха за встъпителната тренировка на „Левски“ от съблекалнята заедно с останалите си съотборници, но се отделиха на съседния терен, където започнаха да правят бегови и други упражнения по специална програма, назначена им от лекарите за възстановяване от тежките операции на скъсани кръстни връзки в началото на октомври. Това бе първото стъпване на юношите на орлетата на терен след хирургическата интервенция. Коляното на Радослав пострада на 26 септември в мача срещу „Ботев“ /Пд/. Неговият брат седмица по-късно бе контузен на две места от играча на „Ботев“ /Вр/ Ивайло Михайлов, като освен разкъсването на кръстната връзка получи увреждане на глезена. Цоневи демонстрираха отлично настроение по време на заниманията без топка и изразиха надежда, че кошмарът от последните 3 месеца вече е в миналото.

Тренировката на първия отбор проведе помощникът Живко Миланов. „титулярният наставник Славиша Стоянович има лек здравословен проблем и остана в Словения за медицински изследвания, но ще бъде с тима на лагера в Хърватска“, обясниха отсъствието на специалиста от лагера на сините. В подготовката се включиха петима вратари – Николай Михайлов, Николай Кръстев, завърналият се от наем Петър Иванов и юношите Иван Андонов и Пламен Андреев. Усмивки на игрището раздаваше плейбоят Валери Божинов. По време на лагера в Умаг отборът ще пътува до родината на своя старши треньор за контроли с местните „Домжале“, „Олимпия“ /Любляна/ и „Копер“. Все още не са уточнени съперниците в другите две планирани проверки до подновяването на първенството.


Близнаците Цоневи са на терен за сефте след тежките операции

Междувременно на Герена упорито се заговори, че бившият футболист на „Левски“ Христо Йовов-Бижутера е фаворитът на Наско Сираков за  изпълнителен директор на клуба на мястото на подалия оставка Павел Колев.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *