ГОРЕЩА НОВИНА ОТ ГЕРЕНА! Сапунката на лятото с благоевградските близнаци Цоневи приключи, взеха си дължимото и подписаха за 1 г.

Сапунката на футболното лято у нас с благоевградските близнаци Цоневи на Герена приключи вчера в късния следобед. Радослав и Борислав пристигнаха на стадион „Георги Аспарухов“ малко преди края на сбирката на надзорния и управителния съвет на „Левски“ и веднага след приключването й сложиха подписи под договори за 1 г., които ги чакаха предварително подготвени. Единственото условие на братята към любимия им клуб беше да им бъдат издължени пролетните заплати, което очевидно е изпълнено от собственика Наско Сираков. Също за 12 месеца парафира контракт и Адриян Краев, а Живко Миланов от вр.и.д. треньор получи назначение за постоянно, като ще ползва нечий чужд лиценз, най-вероятно на „бушона“ Георги Тодоров.

Изпълнителният директор и председател на УС Павел Колев обяви, че това е бил последният му работен ден в клуба, но на раздяла успокои синя България, че „Левски“ няма да сложи тире. „Цветът на екипите, наименованието на клуба и стадионът няма да могат да бъдат променяни, ако 9/10 от акционерите не са съгласни. Нямаме пречка да започнем първенството. Вече имаме достатъчен брой професионални футболисти. За първи път от година и половина насам сме се споразумели с почти всички наши бивши играчи, с много малко изключения. Голяма част от парите на настоящите играчи са изплатени, не и към Петър Хубчев. Това, че „Левски” все още го има, е истинско чудо. Щом преминахме през това нещо, този клуб е неуязвим, притежава неизчерпаем вътрешен ресурс“, заяви Колев.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *