ГОРЕЩА НОВИНА ОТ „ДЪБРАВСКА“ 1! Маркетинговият директор младоженец Таско Тасков номиниран за президент на орлетата

Маркетинговият директор Таско Тасков е номиниран от собствениците на „Пирин“ за президент на благоевградския клуб. Бившият елитен рефер сяда на стола на Ива Дацева-Уорън, която напусна ръководния пост миналия месец и се съсредоточи изцяло в ангажиментите си с женския футбол. Нейният наследник е от Троян, но е тясно свързан с най-обичания отбор в Югозапада посредством баща си Цани Тасков, носил екипа на орлетата в края на 60-те години на миналия век. Това лято новият пирински шеф сложи край на ергенлъка на пищна сватба със стюардесата Лора Йорданова. Двамата сключиха брак в Троянския манастир, а гостите на тържеството посрещнаха в „Шато Монтан“.

Потърсен за коментар за издигането си в йерархията, Т. Тасков нито потвърди, нито отрече горещата новина след заседанието на управителния съвет на клуба в понеделник късно вечерта:

„Не мога да кажа нищо, докато промяната не бъде вписана в Търговския регистър. Това се очаква да стане в края на тази седмица или в началото на следващата“, лаконичен бе Тасков, който поема клуба в деликатен момент. На него се пада тежката мисия да редуцира раздутия с излишни пера бюджет и да договори намаляване на заплатите на всички нива, както и на част от персонала.

Мениджърът Уорън Фийни не скри разочарованието си от домакинската издънка 0:0 срещу „Литекс“, но наблегна и на факта, че сухата мрежа и спечелената точка са по-добре от загубата.

„Мисля, че трябваше да направим повече, за да спечелим този мач. Нашите усилия днес не бяха достатъчни. Съперникът имаше своя план за двубоя и го изпълняваше както трябва. Принципно е много трудно да се играе, когато имаш срещу себе си 11 човека зад топката, но това не ни оправдава. Гостите се защитаваха с две събрани една до друга линии с по четирима. Техните централни защитници също свършиха добра работа. Това беше силата на противника. Винаги искам повече в атака и изисквам това от моите футболисти. Приемаме получения резултат, колкото и да е неприемлив, но в крайна сметка точката си е точка, а и не допуснахме гол в мрежата си“, заключи предводителят на орлетата, който най-вероятно ще бъде поставен „на дузпата“, ако идния понеделник загуби дербито с конкурента за майсторска промоция „Кариана“ в монтанското село Ерден.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *