Горещи разкрития за акцията във варненския затвор

Във варненския затвор днес е било като при военно положение – маскирани полицаи с кучета, повсеместни тараши и разположени долу униформени, които да следят някой от затворниците да не хвърли нещо през прозорците с цел да укрие забранени вещи. Това разкриха пред медията ни наши вътрешни източници.

Както писахме, в затвора във Варна днес е протекла безпрецедентна полицейска акция, която е била планирана преди около два месеца. Тя е свързана с различни сигнали – за изнудвания и подкупи.

Всичко това на практика касае вътрешен трафик на наркотици и опъване на чадър в тази посока. От прокуратурата към момента не дават никаква информация по случая и нито потвърждават, нито отричат за акцията.

С постановление на прокуратурата е бил привикан един лишен от свобода с инициали Ф. Ф., с когото са проведени разпити. По данни на блиц, той, както и отряден командир с инициали Я. Д. са били задържани с полицейска мярка за задържане за срок от 24 часа.

Информацията е потвърдена неофициално от няколко независими източника, но тъй като все още няма официална информация за привлечени обвиняеми лица.

Дали прокуратурата ще удължи задържането за 72 часа ще стане ясно утре. Очаква се официална информация на държавното обвинение да даде светлина и конкретика по случая.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *