ГОРЕЩИ СТРАСТИ В БАР “МУКИ”! Пиянска задявка докара ядове на 27-г. фермер

Млад фермер от село Полена, община Симитли, стана клиент на Темида заради спречкване в селската кръчма. 27-годишният Стоимен Заеков бил заедно с брат си Георги в бар „Муки“. На съседна маса мъже играели карти, а 45-годишният Александър Атанасов, по прякор Шашмата, ги гледал и си наливал ракия от шишето.

По някое време без всякакъв повод подпийналият мъж се обърнал към братята, които отглеждали овце и кози, и на шега подметнал: „Само мъчите стоката“. Репликата подразнила Стоимен, който, без да отрони нито дума, станал и с един удар повалил натрапника на земята. Брат му Георги скочил да прекрати разправията, а управителят на бара извел навън Александър.

На другия ден обаче той почувствал болка в рамото и отишъл на преглед в спешно-приемно отделение на благоевградската болница. Рентгенографското изследване показало, че е счупена шийката на лявата раменна кост. Това станало причина Стоимен Заеков да бъде обвинен за причиняване на средна телесна повреда.

Той е неосъждан, без криминални прояви, но при разследването се е възползвал от правото си да не дава обяснения.

За вчера бе насрочено разпоредително заседание в Районен съд – Благоевград, на което да се реши как да протече делото. Това обаче ще стане ясно в следващо заседание, тъй като делото бе отложено заради други ангажименти на защитата.

ТИНА ГЕОРГИЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *