Горещо! Анна-Мария от „София ден и нощ“ разкри истината за отношенията си с Антонио Бандерас

Любимката на тийнейджърите Анна-Мария Чернева отрече слуховете, че е имала афера с Антонио Бандерас. Екранният Зоро може и да е магнит за дамите, но не и за по-младите девойки, като звездата от „София – ден и нощ”. Милиони жени от цял свят си мечтаят за испанския мачо, но не и красивата българка. Тя се запознала неотдавна с красавеца, който й направил комплименти за красотата и таланта й, но не му е позволила никакви волности с него, пише „Хот Арена“.

„Пишеше навсякъде как съм спала с него, но това не е вярно!”, сподели сексапилната брюнетка. В момента тя готви театрален дебют и тези слухове само я дразнят. „Действително се срещнахме, ала вече дори не помня какво сме си казали. Много е стар за мен”, добавя още тя. Бившият модел на „България днес” редовно е хващана „на тясно” с холивудски звезди от медиите.

„Срещала съм се с Итън Хоук и Джейсън Стейтъм, но не знам защо всички пишат, че съм спала с тях”, допълва още Анна — Мария. „Искам ясно да го кажа – в момента нямам гадже. Имах една дългогодишна връзка, която ме дърпаше назад. Сега съм решена да се посветя на кариерата”, добавя още Чернева. Звездата се готви за голямо предизвикателство на театралната сцена. И играе в пиеса за лица над 16 години с името „Не казвай на никого”. Постановката разказва за шест момичета, които си мислят, че работят във фирма, но накрая се оказват в лудницата. А междувременно провеждат доста пикантни разговори за секс и дрога по бельо,

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *