ГОРЕЩО! След драмите със Сашо Майонезата и Калин Терзийски ще се омъжва ли Елен Колева?

Елен Колева скоро може да се види като булка. Звездата е лудо влюбена в гаджето си Марсел, с когото скоро ще празнуват първата си годишнина заедно. В последно време Елен се завърна към театъра и участва в няколко постановки, с които обикаля страната. Изнася представления в малки градчета и често трупата се помещава в малки читалища или общински театри без гримьорни, пише пик.

„София не е страната. Като пътувам толкова много, виждам как живеят хората и добивам представа колко различен е битът в малките места“, разказва Елен пред столичен седмичник. Заради тази сърдечност Колева се замисляла дали да не прекара повече време в провинцията. В големия град не й понасяли добре завистта и постоянното одумване.

След последните й две скандални връзки с Александър Найденов и Калин Терзийски актрисатапредпочита да не се шуми около новата й любов – Марсел Коен. Двамата обожавали да забегнат в някое малко и отдалечено кътче, където да се насладят на любовта си, а не да се появят на светски събитя хванатаиу под ръка.

Пътешествията били техният любим начин да презаредят батериите и да се спасят от стреса на славата си. Откакто е с Коен Елен благодари ба Бог, че го е срещнала. Слуховете, че скоро може да узаконят връзката си стават все по-упорити и навярно този момент не е далеч, защотоактрисата отдавна намеква, че е готова за брак и деца.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *