ГОРСКА РОКАДА! Ат. Диманков свален от шефския пост на „ДГС Сандански”

Началникът на участък към „ДГС Сандански” Ваня Топалова е новият горски шеф в „ДГC Caндaнcĸи”. Тя заема поста от досегашния директор Атанас Диманков, неговият договор с ЮЗДП е прекратен. Рокадата в „ДГС Сандански” е станала факт и вчера официално В. Топалова е представена на екипа от представител от ЮЗДП – Благоевград, пристигнал специално за случая в Сандански. 

Ат. Диманков успя да остане на поста близо две години. Той бе назначен на ръководната длъжност през месец април 2018 г., като пое управлението от Светла Костадинова. След смяната Св. Костадинова остана извън системата на горите, в момента тя е секретар в Ловно-рибарско дружество “Сокол 1920” в Сандански. 

За смяната на Ат. Диманков се заговори още в края на месец декември, като основна причина се коментира лошо управление и натрупани задължения на Горското в Сандански за последните две години. 

Преди броени дни крадци атакуваха жилището на Ат. Диманков в благоевградския кв. „Еленово” и си тръгнаха с плячка за над 10 хил. лв. Преди да оглави „ДГС Сандански”, Диманков бе горски шеф и в Дупница, Първомай, Кресна…

 ЛИДИЯ МАНЕВА 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *