HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Горчива изповед! М. Минев: След запознанство във Фейсбук и 2 г. любов като в приказка благоевградчанка, участничка в „Биг Брадър” се подигра с чувствата ми…

Милен Минев поиска думата във вестник „Струма“, за да разкаже сагата с приятелката си, благоевградчанката Даниела Димитрова, която участва в едно от изданията на реалити шоуто „Биг Брадър“. Ето какво разказа той:

„Аз съм от Сливен, с Даниела се запознах във Фейсбук. Харесваше ми, започнахме да си пишем, чувахме се по телефона. Тя се оплакваше от съпруга си грък, че я тормози. Реших да й помогна, изпращах й пари в продължение на 2 години в Гърция, осигурих й адвокати, за да се разведе. И след като се разведе, продължих да я издържам. Купувах й скъпи дрехи, обувки, плащах й всички сметки, включително и кредити, които изплащаше.

Връзката ни се задълбочи, влюбих се силно в нея. Реших да заживея в Благоевград, дадох й 7000 лв. да купи парцел в Старо Струмско, за да построим семейна къща. Тя обаче изхарчи парите, за да си направи зъбите. Независимо от това, взех си квартира в Благоевград, а тя си живееше с детето при родителите.

Даниела има дъщеря, на която изкарах българско гражданство. Помогнах й да си купи кола и да открие салон за маникюр. Имах възможност, защото съм работил в Италия, продадох и наследствени земи в Свищов.

Всичко беше като в приказка близо две години и половина. После разбрах, че тя има връзка с друг мъж. Много ме заболя. Започна се война. Даниела почна да пуска жалби в полицията срещу мен, че я тормозя. Аз пуснах жалба в прокуратурата срещу нея, че ме е измамила със 7000 лв. След това я оттеглих, защото я съжалих. Не ме е яд за парите, а че й повярвах. Всичко това правих, защото много й повярвах и я съжалявах. Исках да помогна на една жена да има нормално семейство. Тя се подигра с чувствата ми.

Потърсих вестник „Струма“ с цел да покажа на обществото в Благоевград, че когато решат да се доверят на някого и му помагат, да имат едно наум. Особено в чужд град.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *