Горчиво! Бившата на Данчо Тъча се задоми! Красивата Елена зарадва всички с две прекрасни новини

Елена Боева, бившата секретарка на Боби Михайлов, вдига тежка сватба. Красавицата е сгодена за заместник-директора на Народния театър „Иван Вазов”—Цветан Николов, пише блиц. 31-годишния Цветан и 32-годишната Елена са заедно от няколко месеца, като обявиха връзката си официално на 14-ти февруари.

Елена е бивша съпруга на известния футболист от ЦСКА Йордан Тодоров, по-известен като Данчо Тъча. След няколко години съжителство, бракът между двамата се проваля с гръм и трясък и те се развеждат.

След това Красивата Боева заминава за Индия, където стартира кариерата си на актриса. Тя бързо става любимка на Боливуд и грабва вниманието на индийската суперзвезда Кушал Тандон, с който за няколко години двамата се сгодява. Двамата участват в индийската версия на риалитито “Денсинг старс”, но не след дълго се разделят и Елена се прибира в София и става инконгнито за известно време.

Любовта обаче бързо почука на вратата на красавицата. Оказа се Цветан Николов. Освен прекрасните новини за бъдещата сватба, Елена е в напреднала бременност и двамата съвсем скоро ще срещнат първия си наследник.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *