Готови на всичко за победата! Алекс Богданска и Дани Петканов си казаха заветното “Да”,

Първата сватба в историята на “ВИП Брадър”  е факт – Александра Богданска и Даниел Петканов вече са семейство.

Тя се състоя в двора на Къщата край Нови хан, където на изнесена церемония пред служителка от общината в Долна Малина младоженците положиха своите подписи в брачното свидетелство.

След всички трудности, които преживяха в последната година, Даниел Петканов и Алекс Богданска взеха решение за узаконят връзката си. Преди да бъдат обявени за съпруг и съпруга, Даниел и Алекс се обърнаха един към друг. “След многобройни изневери и срещи с милионери, дадохме си сметка, без да ти правя четка, че животът ми с теб е по-хубав от частен самолет. Ти си моята жена!”, падна на колене Петканов пред съпругата си.

“Ти се единственият човек в живота ми, който ме е карал да изпитвам толкова силни и различни емоции – срам, болка, унижение… Обаче ти ме накара да се чувствам и по-желана, по-обичана, истински щастлива. Обещавам да те пазя и да се грижа за теб, когато имаш температура ще ти правя супа, ще те гушкам и ще те топля, дори за теб бих пипнала жаба, знаеш колко ме е страх. Ти си много, ти си всичко, ти си това, което искам, а не това, което трябва да направя”, изрецитира и булката.

И тук щастието и настроението, обзело младото семейство и останалите съквартирантите, се изпари. Красивата Алекс избухна в сълзи заради отсъствието на родителите си. Преди няколко вечери в телефонен разговор с Богданска майка й категорично отказа да даде благословията си за брака й с Лудия репортер, който преди година я унижи пред цяла България.

Горчивите сълзи на Алекс се забиха като отровна стрела и в сърцето на половинката й Дани. Булката не може да преживее отсъствието на родителите си по време на най-важния ден в живота й, а това безспорно разстрои и останалите Съквартиранти, пише пик. Звездното семейство обаче е сигурно, че емоцията, която преживя заедно ще остане като вечен спомен в техните сърца.

“Родителите прощават винаги”, опита се да успокои новата г-жа Петканова съквартирантката й Ваня Щерева.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *