Топ теми

Гоцеделчевският депутат Б. Боцев стяга раниците за ваканцията, със семейството му чертаят маршрут из планините на България

Депутатът Богдан Боцев за пореден път оползотвори по любимия си начин малкото свободно време, което му остава заради натоварения му график като парламентарист. Той използва времето между сесиите на Народното събрание, в което е в родния си Гоце Делчев, за да се отдаде на семейството си, като изненада съпругата си Таня и синовете Емил и Димитър със семейна разходкаq този път сред природата.

Това бе само „загрявка“ за предстоящата ваканция в парламента. Народният избраник вече планира къде ще прекарат заедно почивката, като програмата ще се уточнява детайлно в движение. Сигурно е обаче, че ще бъде отдадено достатъчно време и на туризма, страстта на Богдан Боцев.

След като миналата година семейно покориха върховете на Рила и Пирин и посетиха Седемте рилски езера, сега избират нова дестинация от непосетени места. Почти сигурно е, че през това лято към групата ще се присъедини още един член – племенницата Благовеста, която тази година бе абитуриентка. Младата дама иска да се отдаде на планински приключения с братовчедите си, за да разтовари след напрегнатите кандидатстудентски изпити и да се зареди с положителни емоции преди старта на учебната година в университета.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *