Гоцеделчевски футболист празнува рожден ден с тортата на мама и шопинг тур

Гоцеделчевският футболист Иван Макриев отпразнува в тесен семеен кръг своя рожден ден. Настоящият играч на „Беласица“ остана у дома, където най-близките му се бяха постарали да има достатъчно изненади, каквато бе тортата за защитника . Тя бе изработена по специална рецепта от майката на рожденика – Марияна, която показа, че може да се справи с поредното предизвикателство и не отстъпва по умения на най-добрите сладкари.

Бащата Георги по традиция се бе погрижил за „вълчето мезе“ и за хубавата музика, която галеше ухото с любимите на цялата фамилия трели. Това даде сериозен тласък на веселието, което продължи до късно.

Междувременно купонът течеше и виртуално, след като профилите в социалните мрежи и телефонът на Иван Макриев „прегряха“ от пожелания. Сред първите, които успяха да поздравят рожденика, бяха кадърът на ЦСКА Иван Турицов, играещият за „Кариана“ Георги Търтов и друг футболист от червения клуб и спортист номер едно на Гоце Делчев за 2019 г. – Ангел Лясков.

Ден по-рано със специално посещение на един от столичните молове рожденикът бе поглезен от своята сестра Вера и зетя Витко, които му осигуриха шопинг тур, за да изберат най-желания от Иван Макриев подарък.

СТОЯН МАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *