Гоцеделчевци запушиха оградата на стадиона за битката с детелините

„Пирин“ (ГД) домакинства на „Вихрен“ в търсене на първи успех за сезона. Аут от неврокопчани е наказаният Илия Тафров, почти сигурно и Зефир Катунчев ще липсва, след като се контузи срещу „Ботев“ (Ихтиман). Наставникът Димитър Крушовски отново ще разчита на младоците Бойко Сарандев и Борис Иванов, който вече се утвърди в титулярния състав. В резерв своя час ще чакат Наско Шопов, Мартин Кочанов и Сезгин Караемин, които в предния кръг с „Балкан“ (0:0) не пътуваха за Ботевград. Марин Джугданов е под въпрос заради травма, която го извади от двубоя миналата седмица. Най-вероятно сред стартовите 11 ще бъде и Живко Грозданов, който да помага в подстъпите пред вратата на Абди Абдиков. Гоцеделчевци са готови да отделят и сектор за агитката на детелините, макар че все още никой не е заявил такова присъствие.

Междувременно бяха отстранени проблемите в заграждението на стадиона, което позволи на фен да навлезе на терена след двубоя със „Сливнишки герой“. Клубната управа увери, че са взети мерки това да не се повтаря, след като „разходката“ на привърженика им струваше 250 лева.

„Излишно е да се говори, че ще ни бъде трудно срещу „Вихрен“. Това се вижда от лидерската позиция на съперника. Винаги мачовете ни са били интересни и напрегнати, независимо от формата и класирането на двата тима. Нашата задача е да бъдем максимално концентрирани и да следваме своята игра“, коментира Д. Крушовски.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *