Гоцеделчевци изпускат победата във втори мач с 11 срещу 10 в Разлог

„Пирин“ (ГД) изпусна победата във втори мач с 11 срещу 10. Неврокопчани завършиха 1:1 срещу „Пирин“ /Рз/ с човек повече и отново не успяха да се възползват от бонуса, който получиха и в Петрич срещу „Беласица“ на старта на първенството /0:0/. Хората на Димитър Крушовски ще трябва да почакат за 3 т. накуп поне до събота, когато посрещат също толкова неубедителния „Сливнишки герой“.

На стадион „Септември“ гостите се оказаха с числено преимущество в 68-та мин., когато червения цвят на картона видя Ивайло Иванов. В ущърб на домакините в този момент бе и резултатът след попадението на Яни Тусонджиев в 53-та мин., до което се стигна след добра триходова комбинация с участието и на Павел Головодов и Ибрахим Алим. Хикса фиксира четвърт час преди края Николай Хаджиниколов.

Двата съименника изнесоха равностоен двубой, в който заложиха предимно на рушенето играта на съперника. След образцова контраатака и извеждащо подаване на Лъчезар Дафков в 17-та мин. Тусонджиев се озова сам срещу Иван Димитров, който обаче реагира отлично и отрази изстрела. В 25-та мин. след удар на Хаджиниколов вратарят Абди Абдиков направи единствената си неуверена намеса в срещата и топката по чудо не се озова зад гърба му. След това 37-годишният страж заключи мрежата си за шутовете на Р. Лефтеров, Ив. Иванов, Н. Хаджиниколов… В 52-та мин. Петър Лазаров не можа да преодолее Ив. Димитров, но след секунди се втурна да прегръща голмайстора Тусонджиев. Само 4 минути след появата си в игра Георги Фикийн от непосредствена близост прати топката над вратата. Максим Агноли и Марио Димитров също нямаха ден, преди разложкият капитан да им покаже как се прави.

„Получи се мъжки сблъсък с логичен изход. Искам да отлича моите момчета за себераздаването и че не се предадоха до последно. Имахме дори шансове да вземем победата, но и точката не е зле предвид развоя на мача“, заяви треньорът на домакините Христо Джоджов.

„Изпуснахме трите точки. Допуснахме някои грешки, не успяхме да убием темпото, след като поведохме. Със сигурност трябва да работим още. Поне счупихме каръка пред гола, който ни преследваше от началото на сезона“, коментира наставникът на гостите Д. Крушовски.

„ПИРИН“ /РЗ/: Ив. Димитров, Хр. Димитров, Сандев, Ив. Иванов, Шапкаров, М. Димитров, Стоянов (56-Фикийн), Хаджиниколов, Попадийн (56-Максим), Р.  Лефтеров, Зотев (56-Наков).

„ПИРИН“ (ГД):  Абдиков, Тафров, Маджиров, Гуцев, Б. Иванов, Ив. Макриев (76-Сарандев), Лазаров, Тусонджиев, Алим, Головодов (83- Караемин), Дафков.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ


След бягството от тима на козлите Джон Мба излезе от „нелегялнст“ в Разлог, но не разкри каде ще играе

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *