Гоцеделчевци паднаха в Чепинци с най-младия си мъжки тим

„Пирин“ (ГД) постави рекорд в историята си, след като се появи с най-младия отбор за официален мач в мъжкия футбол. Срещу местния „Левски“ в Чепинци средната възраст на гоцеделчевци, които загубиха с 0:1, бе 19 години и 5 месеца. Това се случи заради наказанието на Любомир Гуцев и контузиите на Петър Лазаров, Янислав Тусонджиев и Иван Грънчаров. На пейката остана Ибрахим Алим, който почувства неразположение преди срещата и влезе в края.

Голобрадата селекция на Димитър Крушовски показа характер и изнесе по-силно второ полувреме, след като стартира неприятно и още в 7-та мин. получи попадение от Димитър Атанасов. Асен Либяховски пропусна в 17-та мин., а в 28-та мин. Лъчезар Дафков елиминира двама защитници, но шутира в обсега на вратаря Божидар Станимиров. 5 минути след почивката Росен Петров се озова сам срещу стража на домакините, но не сполучи. В 62-та мин. ситуацията се повтори, ала нападателят на пиринци пак не успя. В 72-та мин. Алим пропиля чиста ситуация. Станимиров се намеси решително в 76-та мин. при удар на Дафков и изстрел на Павел Головодов. В самия край Виктор Киряков елиминира защитник, но би на сантиметри от целта.

„ПИРИН“ (ГД): Абдиков, Грозданов, Б. Иванов, Кочанов, Либяховски, Коршумов (85-Джунов), Головодов, Петров, Киряков (70-Алим), Пирпирев (56-Караемин), Дафков.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *