Граничарите от запаса оглеждат стоматолога д-р В. Арабаджиев за кмет на Благоевград, в Симитли подкрепят Ап. Апостолов

Със свои листи „Граничари за България“ за кандидат-съветници в Благоевград и в Симитли се готвят да участват в местните избори догодина офицерите и сержантите от резерва и запаса от клуб „Граничар“. Това стана ясно на отчетно-изборното им събрание, което събра делегатите в новия военен клуб „Полк. Дрангов“ в областния център на Пиринско.

На форума бе коментирана идеята организацията да се включи и в кметските избори с кандидат за Благоевград  е било много вероятно да издигнат кандидатурата на стоматолога д-р Вангел Арабаджиев, капитан от резерва, а в Симитли ще подкрепят настоящия кмет Ап. Апостолов.

Събранието гласува промени в ръководството на клуб „Граничар“, като преизбра за следващ 5-годишен мандат председателя о.р. кап. Красимир Ласков, застраховател в клон на компания в Благоевград, и за секретар о.з. подп. Веселин Давидков. Досегашният зам. председател о.з. подп. Никола Николов оглави Контролната комисия, а с ангажиментите на заместници бяха натоварени джипито о.р. кап. д-р Георги Илиев и стоматологът д-р Арабаджиев. На събранието основателят на клуб „Граничар“ Н. Николов направи подробен анализ на дейността на граничарите от запаса и резерва, като отчете активна дейност през последните години.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *