Гринго остава зад решетките

Любимият на ромската певица Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго дойде доста смирен и с наведена глава в Районния съд в Айтос, след като последните два пъти буйства в съдебната зала. Гринго беше конвоиран от четирима охранители от Бургас, пише флагмън. По делото бяха представени нови доказателства, включително и ДНК на Гринго от гнездото за СИМ картата на мобилен телефон Нокиа, от който има данни, че са заплашвани бизнесменът Асен Атанасов-Ариф и семейството му.

Искам да се извиня за последния път, когато станаха малко проблеми. Не знаех къде се намирам”, започна Гринго, явно визирайки изблиците в съдебната зала.

„Умолявам ви да ме освободите, да ме изкарате от тази дупка. Асен ми е като баща, а синът му Иван ми е като брат. Невинен съм! Обвиняват ме, че съм излязъл на кафе със Стефан и съм му дал пари назаем. Ако знаех, че ще направи такова нещо на Асен, сам щях да го предам. Животът и кариерата ми отиват по дяволите! Не съм виновен, изгаря ми животът, всичко ми се проваля!”, хлипаше пред съда Гринго.

Прокуратурата, в лицето на Милена Генчева, се противопостави на искането на адвокат Красимир Кацарски за по-лека мярка. Тя добави, че предстои да бъдат добавени още експертизи, които да установят чии са били всички СИМ карти, от които е заплашван бизнесменът Ариф. Държавният обвинител подчерта, че показанията на Стефан Сливков не разклащат тезата за участие в престъплението на Гринго, а напротив – доказват я. Според прокурора Сливков не е познавал Ариф и не е знаел кой точно е синът му, за да го заплашва. Явно някой му е дал указания, обяви прокурорът.

Милена Генчева уточни, че е възможно да има и преквалификация на обвинението, явно визирайки стрелбата по палата на семейство Атанасови. За разлика от предните пъти сега в съда не дойде ромската певица Софи Маринова, която е в Германия заедно с бабата на Гринго.

Преди минути стана ясно, че Гринго остава зад решетките. Въпреки решението Тодор Давидов остана спокоен, за разлика от предните пъти, когато изригва

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *