Грипът взе още една жертва

Грипът взе още една жертва. 39-годишният Димо Колев от Поморие е починал вследствие на усложнения, довели до остро респираторно заболяване, твърди Флагман.бг.

Първоначално младият мъж е лекуван от грип, който преминал в пневмония. Той е приет в МБАЛ-Поморие, но въпреки усилията на лекарите, състоянието му рязко се усложнило, затова спешно е преместен в Инфекциозното отделение на УМБАЛ – Бургас.

Близки до почерненото семейство разказват, че според лекарите пневмонията е преминала в менингит е било твърде късно, за да могат да помогнат. Две жени прекараха пневмония, но се случи най-лошото.

Състоянието на болния било безнадеждно и никакво лечение не би могло да доведе до положителен резултат. В последните дни мъжът изпаднал в кома, а лекарите предупредили семейството да се подготвят за най- лошото.

За Димо Колев в родното Поморие ще си спомнят като за лъчезарен, трудолюбив и отговорен млад мъж, който прекарвал всяка свободна минута със семейството си и бе отдаден докрай на двете си малки дъщери.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *