ГРОЗНА КАРТИНКА! Наставникът на орлетата псуван и обиждан в Кърджали, тежък удар в главата праща в несвяст ветерана А. Костадинов

Грозни сцени се разиграха при визитата на орлетата в Кърджали в неделя вечерта. В заключителните минути на двубоя, когато отборът на “Арда“ вече беше подпечатал победата си с 2:0, треньорът Елин Топузаков подхвана най-близките роднини на колегата си начело на пиринци Петър Златинов с цветисти псувни и обиди, без това да направи впечатление на някой от длъжностните лица на двубоя. Поводи да бъде въдворен на трибуните Топчо даде в изобилие, докато на таблото се мъдриха две нули. Бившият играч на „Левски“ и хората от щаба му скачаха като ужилени за щяло и нещяло, засипвайки съдиите с ругатни и закани. Нямаше обаче кой да вземе мерки. В същото време местните фенове си заплюха последното ново попълнение Димитър Макриев и при появата му на смяна започнаха подвиквания от сорта на „Какъв е тоя“, „Кой го доведе“, „Защо не пускате нашите си момчета“. В същото време неврокопчанинът е сред малцината играчи на домакините, който умело задържа топката и я праща по предназначение, изостряйки атаката на тима си, и е въпрос на време да започне да вкарва, както го правеше в последните години по стадионите в Кипър.

Четвърт час преди края тежък удар в главата получи ветеранът Антон Костадинов. Железният боец остана на терена до края, но впоследствие призна, че до финалния съдийски сигнал и дори след това е бил като в несвяст и не помни почти нищо.

Недоглеждане на кърджалии беше на път да даде основание на благоевградчани да поискат служебна победа. На техническата конференция преди срещата се оказа, че не са осигурили задължителното присъствие на дежурен лекар на стадиона. Домакините все пак успяха да реагират и да привикат на пожар медик от местната болница, който спаси положението.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *