ГРОЗНИ СЦЕНИ В СИМИТЛИ! Брат преби сестра си и се закани: Ще те убия и закопая в гробищата

Сестра съди брат си, който й скочил на бой в бащината къща. Грозната сцена се разиграла пред очите на родителите на Мария Дамянова и нейния съпруг.
Тя била омъжена в друг град и дошла да види родителите си в Симитли. По време на гостуването между нея и брат й Красимир Марянски възникнал спор за семеен имот. Той недоволствал, че родителите му, с които живеел в един дом, не са му приписали дворното място. Сестрата се намесила и започнала да брани майка си и баща си, тонът се изострил и се стигнало до физически конфликт, при който Красимир се нахвърлил грубо върху нея и започнал да я бие пред очите на мъжа й.
Сцената на агресия е прекратена от сина на побойника, който издърпал баща си настрани. Той обаче продължил да сипе обиди и закани към сестра си, че ще я убие и закопае в гробищата на Симитли, и т.н. Оскърбена от физическата и емоционалната болка и изплашена от заканите на брат си, тя подала жалба срещу него в полицията и прокуратурата. Консултирала се и с адвокат, който я посъветвал да пусне жалба и в съда.
Това обстоятелство станало известно на прокуратурата, която приключила проверката по случая с отказ да образува досъдебно производство за едно и също престъпление. Така й останала възможността сама да води дело срещу брат си за обидите и причинената лека телесна повреда, за което е представила медицинско свидетелство.
В частната си тъжба Мария не е предявила искане за парично обезщетение, но това може да стане в първото съдебно заседание, което предстои да се гледа в Районния съд.
ТИНА ГЕОРГИЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *