Гръмна страшен скандал! Полицай скочи на млади футболисти: Ще ви почупя от бой

Скандален видеоклип с още по-скандално поведение на полицай се появи във „Фейсбук“, като само за няколко часове има над 1700 споделяния, както и безброй коментари, пише блиц спорт.

На кадрите се виждат двама служители на Районното управление на МВР във Велико Търново, които се отзовават на адрес, за да отправят устно предупреждение заради усилена музика, псуват и обиждат младежи, които са се събрали на купон. На видеото се вижда как единият от униформените е особено груб и арогантен, крещи, псува и обижда младите. Нарича ги „мастии“ и „глупави келеши“, заявява, че ще ги побърка от бой.

Скандалната ситуация се разиграва в жилището, обитавано от двама футболисти (родом от Белене) от юношеските отбори на Етър и Локомотив (Дряново). В квартирата им очевидно е имало купон, който е обезпокоил съседите. Във въпросната вечер в жилището са били четирима млади футболисти – 17-годишният халф на Етър Емил Георгиев, който е един от наемателите, младият вратар на „виолетовите“ Иван Георгиев, 16-годишният Анжело Глузов, който играе като нападател в юношеския отбор на Локомотив (Дряново) и също е от Белене, и 17-годишният Валери Радославов, който играе като защитник в Етър.

Кадрите бяха разпространени във „Фейсбук“ от Марио Дулев, който твърди в публикацията си, че младите футболисти са били и удряни. Клипчето е с продължителност малко над 3 минути.

По случая е назначена дисциплинарна проверка, полицейският служител е разледван. Той е Цветомир Цонев от Горна Оряховица.

loading...


Полицай обижда млади футболисти !!!

Публикувахте от Blitz Sport в Сряда, 29 август 2018 г.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *