HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Губещ комарджия беснее! Сестра му се закани на крупие от Сандански: Няма да се прибереш жива вкъщи

Районна прокуратура – Сандански внесе обвинителен акт срещу Емил Е., Илиана Е., Фидана Д. и Джевджет К. за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Късно вечерта на 05.01.2017 г. четиримата обвиняеми посетили игрална зала „Б. к. г.“ в гр. Сандански.

Около полунощ обвиняемият Емил Е., който губел пари, докато играел на автомати, няколко пъти в гнева си ударил с ръка машината. Единият от крупиетата му направил забележка, което го ядосало. Обвиняемият Е. започнал да вика по адрес на колежката на крупието, която мълчаливо седяла зад бара, като отправял обидни и цинични изрази. Крясъците и нападките я изплашили и тя станала, с намерение да се обади на управителя на игралната зала, като пътьом натиснала паник-бутона, за да дойдат охранители и да се намесят.

Тези нейни действия били забелязани от сестрата на Емил Е. – обвиняемата Илиана Е. Тя приближила бара и започнала на висок глас да обижда крупието и да отправя закани, че „ще я чака отвън и няма жива да се прибере вкъщи“. В уплахата си служителката на клуба се заключила отвътре в офиса на игралната зала, след което се обадила на управителя по телефона.

Към 00:15 ч., след получен сигнал за проблеми в „Б. к. г.“, охранителите на частна фирма посетили обекта. Още при влизането те станали свидетели на скандалното държане на Емил Е. спрямо крупието и преценили състоянието му като нетрезво и невъздържано. Компанията на обвиняемите по делото била подканена да напуснат заведението, което те сторили с нежелание и след поредно отправяне на заплахи.

Отвън те отново започнали да се възмущават на висок глас, като насочили недоволството си към охранителите. Емил Е. отишъл при служебния им автомобил и започнал да дърпа предния калник с намерение да го откърти.

На място била извикана полиция за съдействие. При пристигането си служителите на РУП-Сандански заварили Джевджет К., тогава непълнолетен, да напада единия от охранителите. Те веднага се намесили и предотвратили последващи удари, като сложили на побойника белезници.

Действията на четиримата обвиняеми се отличават с изключителен цинизъм и дързост. Освен, че са били насочени срещу длъжностно лице от игралната зала, те продължили и срещу охранителите, осъществяващи служебните си задължения. Поведението им през цялото време било демонстрация на абсолютно незачитане на установените от обществото норми и правила, предизвикали възмущение у граждани, станали свидетели на случващото се.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *