HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Гузна съвест мъчи Виктор Николаев! Водещият не издържа и си призна: Тежи ми, това което направихме тук, се смята за престъпление

Виктор Николаев лъсна гузен в ефира. Той сподели. че много му тежи това, че в момента съдят бившият шеф на разузнаването Кирчо Киров заради думи, казани в студиото на сутрешния блок.

“Тежи ми, ако интервюто, което направихме тук, се смята за престъпление. Вие тогава ми казахте, че сте имали среща с техния разузнавач. Това ли е класифицираната информация, която сте издали и заради която в момента ви съдят”, запита водещият, цитиран от Блиц.

“Нека не ви тежи на съвестта. Аз съм преценил добре какво мога и какво не мога да кажа. Няма нищо класифицирано в това, което аз съм произнесъл пред вас в студиото. Няма да коментирам присъдата, която ние ще обжалваме. Твърди се, че това, което съм казал тук е било класифицирана информация”, каза Кирчо Киров.

“Радвам се, че Живко Русев и жив и здрав. Истинската класифицирана информация, която се съдържа в един документ по никакъв начин не е станала обществено достояние. Този случай преди се радваше на широк медиен интерес”, добави той.

Кирчо Киров се извини на президента Георги Първанов затова, че имената им са били свързани.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *