Топ теми

Гъбена супа с ориз

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

200 грама пресни гъби
1 глава лук
1 зелена чушка
1 морков
1 домат
1/2 ч.ч. ориз
сол
черен пипер
магданоз

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Гъбите се нарязват на тънки филийки, другите зеленчуци се режат на ситно. Във вряща и подсолена вода се добавя всичко наведнъж и се оставя да поври докато всичко омекне. Оризът се измива добре и се добавя. Може да се долее вода след ориза, за да не изври и да остане гъста. При готовност се маха от котлона и се подправя с магданоз и подправки по ваш вкус.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *