HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Гъмов го закъса, изпадна в тежка криза

Тежка криза откъм трудови ангажименти мъчи Станимир Гъмов. Актьорът, който уж минава за звезда, всъщност практически е останал без работа. За февруари той няма нито едно представление в Столичния куклен театър, в който е на щат, пише в. “Уикенд”.

Не може да се похвали и с кой знае каква активност в другите спектакли, в които играе. Проверка показа, че за целия март има планирани само 10 излизания пред публика.

Доскоро Гъмов можеше да бъде видян на сцената на Кукления театър в една-единствена роля – в „Хензел и Гретел” на режисьора Съни Сънински. Последната му изява с нея обаче е била през януари. През целия февруари кракът му нито веднъж не стъпва на сцената, а за март са планирани общо 5 представления с кукли, в които може да бъде видян. И всички те ще бъдат изиграни в общо 3 дни, тъй като два от спектаклите се играят по два пъти на ден.

От спектаклите за възрастни с участието на Гъмов през март ще се играе само един – „Жена ми се казва Борис”. Той ще бъде поставен общо 5 пъти за цял месец – два в София и три във Варна. По груби сметки излиза, че Станимир Гъмов ще има само 10 представления и общо 7 работни дни през целия месец март.

В същото време актьорът в момента не може да се похвали със странични ангажименти. Той нито участва в тв предаване, нито е ангажиран в сериал или кино продукция. Всичко, на което разчита, за да крепи разклатения си бюджет, са именно тези 7 работни дни и 10 излизания пред публика, твърдят запознати с неговото житие и битие.

Той отдавна бил изхарчил хонорара от „ВИП Брадър”, получен преди близо година и половина.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *