Гювечета с колбаси

5 бр. варена наденица

2 бр. кренвирши

4-5 бр. сварени картофи

2-3 глави лук

400 г домати

6 бр. печени чушки

6 с.л. нарязани мариновани гъби

мазнина

бял пипер

чубрица

Начин на приготвяне:

В намаслени гювечета се разпределят нарязаните наденица и лук, а върху тях – нарязаните чушки, по 1 лъжица гъби, нарязаните на кубчета картофи, доматите и кръгчета кренвирши. Отгоре се настъргва кашкавал, поръсва се с бял пипер, чубрица и малко мазнина. Захлупват се и се поставят в студена фурна. Пекат се на 200 С до готовност.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *