Дадоха орлетата на ексзащитник на „Марек“ и „Беласица“ в Пазарджик, международниците земляци Ив. Стоянов и М. Максимов засилени в комплект във втория ешелон

Бивш защитник на „Марек“ и „Беласица“ съпровожда визитата на орлетата в Пазарджик. Изборът на Съдийската комисия за главен рефер във встъпителния мач на гръмката селекция на благоевградчани срещу „Хебър“ падна върху Георги Николов, който се издигна в йерархията до най-високото ниво в родния футбол тази зима.

Международниците земляци от Пиринско Ивайло Стоянов и Мирослав Максимов бяха засилени в комплект във втория ешелон на съботния двубой на получилия служебна промоция от Югозападната Трета лига „Спортист“ срещу софийския „Локомотив“. Първи лайсмен в бригадата е Иво Колев, а резерва –  благоевградчанинът Благой Манов.

„Струмска слава“ посреща изпадналия от елита „Септември“ под ръководството на надзирателя в Бургаския затвор Валентин Железов, който окепази немалко мачове в Първа лига през последните два сезона. В Симитли, където на местния „Септември“ гостува „Литекс“, гастролира перспективният някога, но с нула прогрес през годините Петър Григоров, ще го оценява бившият асистент-арбитър от областния център на Пиринско Крум Стоилов.

ТОНИ КИРИЛОВ

В. Железов

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *