HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ДАМА ОТ ЮГОЗАПАДА С ШЕМЕТНА КАРИЕРА! Докъде стигна дъщерята на медсестра и жепеец

Новият зам. министър в Министерството на регионалното развитие и благоустройството Валентина Върбева е от Дупница. 55-годишната дупничанка е завършила „Квантова електроника“ във Физическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски” и е заемала различни длъжности в АПИ и в две министерства, и е спец по проекти. Има двама синове, единият е завършил висше образование в Лондон и вече работи в Германия, а другият е студент. Родителите й живеят близо до жп гарата в Дупница, майка й дълги години е била старша сестра в бившата Транспортна болница, а баща й е работил като жепеец.

Валентина Върбева е възпитаник на дупнишката гимназия „Христо Ботев”, съученичка е с гинеколога д-р Борко Исаков и общинския съветник Йонко Гергов.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

3 Коментара

 1. ДИМИТЪР

  ДО МЕСТЕН

  КАКВО ЛОШО ИМА В ТОВА,ЧЕ Е НАПИСАНО,КАКВИ СА РОДИТЕЛИТЕ НА ЗАМ МИНИСТЪРА.НА ПРОТИВ ,ГОРДОСТ Е.САМО НА ГОЛЕМЦИТЕ ЛИ ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА СЕ ОПИСВАТ. дУПНИЧАНИН СЪМ И СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ ИМАМЕ ТАКИВА ХОРА.нЕ ПОЗНАВАМ НИТО РОДИТЕЛИТЕ НИТО НАЗНЧЕНАТА ЗА ЗАМ МИНИСТЪР

  Отговор
 2. Местен

  Този израз “жепеец” трябва да звучи обидно, нали? И аз го схващам така. Обидно е да използвате такъв речник, а да искате да ви уважаваме. Железничарите,миньорите,лесничеите,енергетиците,монтьорите,тъкачките, шивачките и всички хора, които работят, заслужават уважение. За вас…не съм сигурен. Много каляте с непочистените си слова.

  Отговор
 3. Хур Доколенко

  Написаното само потвърждава, че не си е на мястото – какво общо има “Квантовата електроника”, което е учила, с АПИ и регионалното министерство?! Поредната “калинка”…

  Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *