Дамите от „Пирински наниз” честваха трети рожден ден на танцовия клуб

С голям купон танцов клуб „Пирински наниз“ към НЧ “15.IX.1903-1909 г.” – Разлог с ръководител Мария Калоянова отпразнува трети рожден ден. Около 60 дами с различни професии и интереси са в клуба, обединени от любовта към народните танци. Част от тях получиха и шеговити номинации.

Акушерката Ирена Тренчева бе удостоена с грамота за световен блогър на новините в клуба, младата ръководителка Мария Калоянова пък получи  докторска степен за откриване на истината, че от Илико няма по-велико. С грамоти „Абитуриентки №1“ бяха удостоени най-младите танцьорки – гимназистката в СОУ „Братя Каназиреви“ Мария Крънчева и гимназистката в ПГ по транспорт Даниела Бояджиева,

Мъжете от групата – музикантите Емил и Методи Зангови – баща и син, и Борис Зангов, които са неизменна част от танцовото женско царство, пък получиха грамоти „За най-добра съпруга“. Подобаващо на истински танцьори, дамите се включиха и в своеобразно танцово надиграване, като участничките в него бяха избрани чрез жребий.

За да бъде по-интересно и забавно, в края на  съревнованието всички  получиха и бележници с оценки. За отличнички на клуба бяха определени  Елза Сланчева и Вера Пулина, които най-добре се справиха със задачата да разпознаят по мелодията танца, и получиха отличен в бележниците си.

Двоен беше празникът за Любка Фарфарова, която навръх рождения ден на клуба стана баба за първи път. Нейната дъщеря я дари с прекрасна внучка.

В края на вечерта всички се почерпиха с вкусна торта, украсена с елементи от българския фолклор.

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *