Дами, вижте тази СНИМКА и ще разберете що за домакиня сте

Много жени постигат успех в кариерата, но междувременно не забравят да се грижат за домакинството. Усещаме това като наш дълг, който трябва да изпълняваме, дори когато никой не иска това от нас. Но не всички успяват да бъдат добри домакини. Оказва се, че дори и интериорът у вас може да издаде много информация за навиците ви в домакинството.
Предлагаме ви един интересен тест, който ще ви помогне да определите колко добра домакиня сте. Изберете един комплект чаршафи, какъвто бихте ползвали (или вече ползвате) – после остава само да прочетете описанието към картинката.

№ 1 – за вас чистотата и редът са приоритет. За нищо на света няма да пуснете чужди хора вкъщи, ако не е идеално подредено. За вас е важно всичко да си лежи по местата и изисквате и от близките си да пазят реда. Най-важното е това да не води до конфликти. Бива си ви!
№ 2 – вие по-скоро създавате привиден ред, отколкото наистина да се стараете. Искате всичко вкъщи да изглежда разкошно, затова не пестите пари за интериора. Не всички гости се чувстват комфортно у вас, но и вие не сте си поставили това за цел.
№ 3 – вие сте добра домакиня и много повече обичате да шетате вкъщи, отколкото да ходите на работа. Всеки ден миете пода, грижите се за цветята си и готвите вкусотии. У вас е много комфортно и уютно. Който и да живее с вас, е истински късметлия!
№ 4 – вие сте 50 на 50. Знаете къде и кога трябва да подредите и изчистите, но не се впрягате твърде много в тази задача. Предпочитате минимализма в интериора – той ви осигурява естествена чистота и уют. Нашите поздравления – хитро решение! Вече знаете каква домакиня сте.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *