Даниела Савеклиева, кандидат за народен представител от ГЕРБ: Довършването на AM „Струма” е наш приоритет

Довършването на автомагистрала „Струма”, която ще създаде по-добри условия за бизнес, е ангажимент, който кандидатите за народни представители от ГЕРБ поемаме при следващ управленски мандат. Това каза областният координатор на ГЕРБ и втора в листата на партията в Благоевградска област Даниела Савеклиева на среща в Благоевград с работещи в шивашка фирма. В срещата участваха и кандидатите за народни представители Бисер Михайлов и Венцислав Хросинков.

Савеклиева подчерта, че за да има повече работни места и по-добри доходи, трябва работеща икономика, а правителството помага, като създава подходяща среда за бизнеса.

„Ние от ГЕРБ гарантираме в рамките на мандата минималната работна заплата да достигне 650 лв., а средната работна заплата за страната да стане 1500 лв. Това не са празни обещания, а е резултат от точни финансови разчети”, заяви Савеклиева. Тя подчерта, че увеличението на доходите е гарантирано от ГЕРБ, защото през последните години на управлението на премиера Борисов икономическата среда дава такава възможност.

Кандидатът за народен представител Бисер Михайлов призова, когато се гласува на 26 март, да си припомнят кой е виновен за фалита на КТБ и проекта „Белене”, за които държават е платила над 1 млрд. лева.

„ГЕРБ е доказала, че изпълнява ангажиментите, които поема. Нашите основни опоненти са били в управление по-дълго от ГЕРБ, винаги говорят в бъдеще време и не са направили нищо от това, което са обещавали”, каза още Бисер Михайлов.

Присъстващите на срещата попитаха защо е спряна програмата за саниране, която се реализира толкова успешно в Благоевград. Коментирани бяха и мерките, които предвижда програмата на ГЕРБ в образованието и възможностите за реализация на младите хора.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *