HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Даниел Златков след побоя над благоевградчанин: Той обиждаше съпругата ми

Бившият футболист и отскоро ММА боец Даниел Златков беше задържан след бой пред дискотека в Благоевград. Известният като „българския Роналдо” се озовал за кратко в ареста, след като пребил 21-годишния Оливър Златков.

В ефира на „На кафе” екс футболистът разказа, че е бил сериозно провокиран и затова посегнал на Оливър.

„Излизайки от дискотеката със съпругата ми и наша приятелка, видях няколко момчета, които явно ни чакаха отпред. Първо Оливър ми каза, че винаги бил мечтал да се бие с мен. Аз му отказах. Тогава той започна да обижда съпругата ми с думи, които не искам да повтарям. Тогава го ударих”, разказа Даниел Златков.

След кратка схватка и извинение от страна на Оливър, ММА боецът опитал да продължи по пътя си, но момчето отново му се нахвърлило. А приятел на Оливър, който бил свидетел на случващото се, през цялото време повтарял, че пререканието ще ги направи известни.

По-рано братът на пребитото момче разказа, че състоянието му е тежко. Имал множество синини и хематом. Бил неадекватен.

Записи от охранителни камери са заснели боя.

„Човекът, който беше пребил Оливър, видимо е Даниел Златков. Ситуацията беше, че те си говореха най-спокойно, здрависваха се, усмихваха се, след което Златков нанесе удар върху Оливър и боят започна. Към края имаше и суплес”, разказа управителят на дискотеката.

Той отбеляза още, че ММА боецът често посещавал въпросното заведение и никога не се е държал агресивно.

Братът на Оливър заяви, че Златков не се е опитвал да се свърже със семейството след инциндента. Бившият футболист обаче отрече това твърдение и каза, че е звънял два пъти. С брата на Оливър се разбрали да се поговорят и едва тогава да излизат пред медиите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *