Да спиш ли с него?

Когато решиш да скачаш в леглото с нов приятел или потенциален любовник, е много важно да имаш своите причини. Недей да го правиш просто ей така!
За да предпазиш сърцето и репутацията си, погледни тези съвети, преди да скочиш в леглото на новия обект.
Може би си готова за секс с него ако….
1. Ако си приключила вече с бившия си приятел
Ако смяташ да го направиш заради силно отчаяние и разочарование, по-добре недей.
Ако смяташ, че някакъв вид интимност би ти помогнала да преживееш бившия си, не го прави! Виждали сме го много пъти- момиче се разделя с приятеля си и скача в леглото на новия. Знаеш ли какво става след това – тя приключва отношения с човек, към когото в последствие установява, че е била напълно равнодушна. Когато преживяваш раздяла, понякога сърцето ти те лъже. Ти просто искаш да си щастлива, но просто сексът с някого няма да ти донесе щастие особено дълго. Първо се увери, че си приключила със стария си избраник, преди да се сдобиеш с нов.
2. Ако и двамата търсите само приятни изживявания
Да, гаджета „само-за-секс“ звучи добре.
Но има някои важни неща, които трябва да знаеш за участието си в подобен съюз. Редно е и двамата да сте наясно, че не искате обвързване. Ако никой от вас не иска да се обвързва с другия (или пък с други хора) и просто искате да си прекарвате добре и да задоволявате сексуалния си глад, то това е ок. Но ако един от двама ви има чувства към другия, по-добре се въздържай. Това може да доведе до разбити сърца и така нататък. Опитай се да бъдеш сигурна, че сте на една вълна в желанието си за забавления и се възползвай от това.
3. Ако ти си единствена
Ако ти и твоето ново момче излизате и е ясно, че се срещате само един с друг, то това е чудесна новина.
Вашите отношения могат да бъдат доста горещи, а и нека не пропускаме факта, че това ще е най-безопасният секс вариант за теб. Освен това и сърцето ти ще бъде в безопасност (след като знаеш какви са чувствата му към теб), но преди това се увери, че той не прекарва нощите си и с други. Бъди особено предпазлива, защото някои мъже са способни да те залъгват, само за да те вкарат в леглото си. Трябва да си сигурна, че той е с теб и само с теб. Ако е така- действай и се наслаждавай.
4. Ако той е „Мъжът“
Той ли е мъжът за теб? Сигурна ли си? Искаш ли да се омъжиш за него? И двамата ще живеете дълго и щастливо?
Тогава няма причина да не правиш любов с него. Но чакай, първо се увери, че и неговите чувства са същите. Ако си готова да наденеш брачния хомот, си е редно да тестваш продукта, преди да го купиш. Надяваме се, че ще харесаш това, което си си избрала.
5. Само ако знаеш, че няма да съжаляваш.
Да правиш секс с някого си е доста приятно занимание.
Интимностите са прекрасни, когато са с правилния човек. Несъмнено ако се чувстваш кофти, докато прекарваш времето си с даден мъж, той едва ли е подходящият за секс. В много случаи момичетата спят с мъже, след което се чувстват толкова отвратително, че дори не искат да разкажат на приятелките си. Това не е правилно! Не е честно нито за теб, нито за него. Достатъчно очевидно е, но нека си го кажем направо- Ако ще съжаляваш, че си правила секс с него, защо изобщо ще правиш секс с него?! Избери някой, който наистина си струва и ще те накара да изпиташ приятни емоции.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *