Двамата Костови във „Вихрен“ зачеркнати за визитата във Владая

В защита на лидерската си позиция „Вихрен“ трябва да се справя във визитата на „Гранит“ без тарана Методи Костов-Джек. Голаджията отново усети болки в адукторите, които го мъчиха доскоро, и остана извън групата. Хората на Здравко Лазаров-Електричката се подхлъзнаха само веднъж при гостуванията в кампанията дотук с 1:1 срещу „Рилски спортист“. До столичното предградие Владая няма да пътува със сигурност и контузеният защитник Валентин Костов, чийто десен глезен пострада сериозно при сблъсък с Йордан Лечов от „Банско“ преди седмица и наложи смяната му само половин час след появата на терена вместо капитана Валери Георгиев.

“Нещата с травмата ми не са добре. Минаха седем дни, а още не съм започнал да тренирам”, оплака се доскорошният футболист на “Беласица”, привлечен в Сандански по изричното настояване на старшията на детелините.

В отсъствието на водача на атаката да вкарва голове се разчита на опитния Владимир Кабранов, който вероятно ще действа в тандем с треньорския син Иван Лазаров. Твърде е възможно гостите да излязат в непроменена формация от победата срещу банскалии. Домакините са без наказания централен защитник Пламен Гигов, но всички останали са налице. След колебливото начало новакът рязко подобри представянето си и след 3 последователни пълни успеха, два от които на чужд терен, се укрепи в горната част на таблицата. Наставникът Димитър Мутафов изрази задоволство от игровото поведение на своите напоследък и надежда, че подопечните му са способни да спрат водача в таблицата.

Методи Костов-Джек

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *