Двама неврокопски футболисти вечеряха с президента на БФС и си тръгнаха с премии в плик

Двама млади неврокопчани имаха честта да вечерят с президента на БФС Борислав Михайлов и да получат от него премии в плик. Щастливците са кадърът на ФК „Неврокоп“ Даниел Наумов, сега в „Лудогорец“, и землякът му в ЦСКА Ангел Лясков, които първият човек в родния футбол покани на празнична трапеза заедно с останалите играчи от юношеския национален отбор до 19 г. по повод класирането на младите трикольори за финалите на европейското първенство от 2 до 15 юли в Грузия.

„В цялото време, откакто съм президент, вашето постижение беше един от най-щастливите моменти, които съм имал като ръководител. Върнахте усмивките на хората и вярата им в българския футбол и неговото бъдеще”, похвали момчетата Б. Михайлов, след което мина по масите и връчи на всеки по един непрозрачен плик с банкноти.

От името на съотборниците си капитанът Д. Наумов благодари за оказаното доверие и увери, че ще дадат всичко от себе си за добро представяне по грузинските терени. Встъпителният мач на избраниците на Ангел Стойков е на 3 юли срещу Англия. Жребият прати в потока и селекциите на Германия и Холандия.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *