Двама психолози и един социолог са новите обществени възпитатели в община Разлог

Две психоложки и една социоложка са новите обществени възпитатели към Местната комисия за борба с противообществените прояви при малолетни и непълнолетни (МКЗППМН) към община Разлог. За втори път в комисията влиза Лина Пъргова, която е социолог по образование. Другите две кандидатки – Магделина Панкова и Мария Костадинова, са завършили психология и за пръв път влизат в състава на комисията. Мария Костадинова работи по специалността си и има частен кабинет в Разлог. В практиката си е работила с деца. 

Трите дами са получили най-висок резултат след събеседването, което бе вторият етап от обявения от община Разлог конкурс за подбор на обществени възпитатели. До него бяха допуснати всичките петима кандидати, като останалите двама – Анелия Дункина-Дебелушина, специалист в отдел „Култура“ към община Разлог, която бе обществен възпитател през миналата година, и Божидара Будина – социолог по образование, също са преминали втория етап и са предложени за резервни членове на комисията. 

Трите одобрени кандидатки ще работят като обществени възпитатели към МКЗППМН към община Разлог на граждански договори със срок до 31.12.2019 година. Заплащането ще бъде на база свършена работа.

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *