Двойка от Хаваите си каза “да” онлайн в САЩ

Още един начин, по който пандемията промени живота ни – отвъд океана хората започнаха да се женят по интернет. Двойка от Хаваите показа как може да се спази датата за сватбата, като си казаха “да” през уебкамера и видеовръзка със свещеник.

Джейкъб и Джесика искали да спазят обявената дата за сватбата. Единственият начин, по който това било възможно в условията на карантина – свещеникът да ги венчае чрез видеовръзка по интернет. “Пасторът каза, че може по интернет. Решихме да използваме програмата, с която се свързваме с колегите за работа от дома.”

Двамата превърнали дневната в църква, предава Нова тв.

“През декември с Джесика си направихме етажерка, която прилича на буквата А. Украсихме я като олтар за сватбата и изглеждаше много добре.”, разказа Джейкъб.

Програмата позволила повече от 100 роднини и приятели да гледат сватбата на живо.”Братята и сестрите ни, дори племенниците присъстваха, което е чудесно.”, каза развълнуваната Джесика. А Джейкъб през смях разказа: “По средата на церемонията, като погледнах надолу осъзнах, че още съм по чехли. Но пасваха като цвят на панталона!”

Всичко завърши с целувка, като на истинска сватба, а булката каза, че е записала интернет сесията, въпреки че едва ли някога ще забрави точно тази венчавка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *